Agenda Tinerilor, Ro – doc
Tinerii nu vor mai alege partidele care își mituiesc alegătorii! – Ciprian Mihali, 10.09


Mai multe asociații de elevi anunță că vor protesta în Piața Victoriei, în prima zi de școală – edupedu, 10.09

  • “În contextul începerii anului şcolar 2021-2022, precum şi a observării scăderii constante a calităţii actului educaţional, creşterii ratei abandonului şcolar de la an la an, creşterii numărului de elevi absolvenţi ai clasei a VIII-a care nu se prezintă la Evaluarea Naţională şi creşterii numărului de elevi absolvenţi ai claselor a XII-a şi a XIII-a care nu susţin examenul de Bacalaureat, asociaţiile de elevi vor organiza un protest în prima zi de şcoală, luni, 13 septembrie, începând cu ora 13,00, în Piaţa Victoriei, pentru a solicita (…) măsuri în vederea scăderii ratei abandonului şcolar şi creşterii calităţii actului educaţional”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Asociaţia Elevilor din Constanţa.

România este în top 5 european al tinerilor care nu muncesc și nu sunt nici la şcoală – 16.07


De ce vor să se întoarcă studenții români din străinătate – spotmedia, 27.05

  • ”Diferențele au început să fie din ce în ce mai mici între România și Vest. Europa este și în România, iar în momentul de față sunt foarte multe oportunități în țara asta. Vrem să ne facem vocea auzită și să venim cu niște propuneri foarte clare, care ajută la dezvoltarea României”, afirmă Decebal Mohîrță, secretarul general al Ligii Studenților Români în Străinătate (LSRS).

Consiliul Tineretului cere ca propunerile privind sectorul de tineret să fie păstrate în Planul Național de Redresare și Reziliență – 24.05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *